...Langkawi - Island in The Sun...

By: Fendy Ria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 22-Mar-2006 16:22 Email | Share | | Bookmark
Selamat Datang Ke Sarawak - Kuching







Bandar yang menarik dan tempat yang sesuai untuk di lawat...
Kalau datang ke Kuching, Jangan lupa naik bot penambang atau
sewa terus bot penambang untuk di bawa bersiar-siar di
Sungai Kuching...

Quote:
Lupa nak kasi tahu.... Gambar-gambar ni di ambil semasa bercuti ke Sarawak last week. Saya bukanlah orang Sarawak, cuma berjalan-jalan ke sana sahaja..
Gambo Kucing beso ader, tapi shot tak menjadi. Shaking kuat sangat masa tuh. Tripod buat perhiasan plak masa tuh.


Tuesday, 21-Mar-2006 06:16 Email | Share | | Bookmark
Geng Fotopages Kuching..

 
 
 
View all 7 photos...


Gambar-gambar ini di ambil semasa bercuti di Kuching. Sempat jugak beramah mesra dengan geng fotopages di Kuching... Memang diaorng ni ramah mesra. Macam dah 50 tahun kenal. .. Sesiapan nak merasa di belanja di Bing Coffee Bistro, Jangan lupa cari m3d dengan Onn..

Kepada Cik. Ayu, lenkali bila jalan-jalan cari makan jangan lupa bawa camera...

m3dusa fotopajes : Klik Kat Sini
Onn Fotopajes : Klik Kat Sini
Ayusafura Fotopajes : Sini Klik Juga
Ouled Kenitri : Klik Kat Sini (tak jumpa, tapi Kenitri ada jumpa m3d and superfriends.

Terima Kasih bebanyak pada m3d, Onn, Ayu, Carti, Ferdos (sorang lagi member ayu tak ingat nama) kerana sudi datang melawat ke teratak beta tempoh hari... Apa-apa pun memang seronok lepak keluar dengan diaorang ni... Bila lagi mau belanja kami makan...

m3d n Onn - Bulan enam kita jumpa lagi... Kali ni saya akan stay lama sket kat sana. So, aktifkan Wallet mu itu....


Monday, 20-Mar-2006 09:48 Email | Share | | Bookmark
I'm Back....



it s great to meet you guys again

Quote:

Gambo ni di ambil di waktu malam di depan rumah. Masa tuh tengok bulan tengah elok terang, .


Friday, 10-Mar-2006 13:42 Email | Share | | Bookmark
Let the Pigeon Flying Home....



Quote:
Model : Maria and Myself.
Mekasih ler Maria sebab ko terlompat-lompat nak dapatkan position yg menarik...






Thursday, 9-Mar-2006 13:40 Email | Share | | Bookmark
Aku dan Waktu...

Hari ni, petang memang amat menarik dan menawan hati ku. Dengan matahari yang elok menyinar, memang sesuai sangat nak amik gambar sunset... Tapi di sebabkan timing tak betul dan beberapa faktor yang tak dapat di elakkan menyebabkan terlepas nak tangkap gambar sunset hari ni.....


Terkilan sedikit di hati tak dapat kejar masa... Kita Cuba di Lain Hari..

Quote:

Ramai sangat dok tanya saya orang langkawi ke, orang siam ke @ burma.. Sebenaqnya, saya ni bukan org Lengkawi. Dok kerja sebagai nelayan kat Lengkawi aja... Sesiapa yang nak datang Lengkawi, amatlah di alu-alukan. Rumah saya sewanya RM 999.00 per nite. Fully furnished... So bagitau sapa berminat..


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net