...Langkawi - Island in The Sun...

By: Fendy Ria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Jul-2007 07:24 Email | Share | | Bookmark
My Kawan-Kawan


Ini sarip dol samseng kampung dusun


Orang kanan Sarip Dol


Bouncer Sarip Dol. Kehenseman Jelas ketara di saat hembusan naga di lakukan


Nama je samseng kampung dusun, tapi depa suka main lompat-lompat...

Quote:
Sebenarnya, gambar ni dah lama dah..but aku kluarkan juga, saja dok edit gamba ni ikut sesuka ati aku ja, mueh keh keh keh..kepada kengkawan yg jadi model2 aku.. jangan marah..terima kaseh kerana kerjasama anda..
**Nama dan watak di atas hanyalah rekaan semata-mata....
** Quote ini dicilok dari Otai Ujang



Friday, 8-Jun-2007 13:07 Email | Share | | Bookmark
Lama Tak Update....



Lama gila tak update FP..... Rasa rindu plak hari ini nak update.... Ini pun gambar lama masa pergi ke Taman burung KL dengan Odows. Odows ni pun dah kena demam tak update FP jugak...
Tunggu next week. Nak outing dengan Neekman. Rindu woo nak amik scenery Langkawi. My most favourite subject....
Man... buckle up, get ready with you gear... Let's rock....

** Gambar burung tu technically overexposed.. So a little bit touch up ngn cs especially kepak burung tu.. Apply smudge sikit kat sekitar kepak tu...


Tuesday, 24-Apr-2007 13:44 Email | Share | | Bookmark
Chasing The Storm - Part II

 
 




Sequel to the previous entry. Location this time at Jetty next to Awana Porto Malai.. Enjoy..


Friday, 20-Apr-2007 02:45 Email | Share | | Bookmark
Chasing The Storm

Strike


I am so x 400K excited to get these shots. Anyway thanks to my wife who keep entertain me while waiting for the perfect lightning storm to come out(at least for me). Is not an easy for me to get this shot. But the hardest part is I accidentally overwrite the original file with the smaller size. Arghhhhhh...... I can't believe that I overwrite those file. What a waste..... Anyway, kita layan dulu.... Ciao..


Thursday, 5-Apr-2007 01:24 Email | Share | | Bookmark
Froogle The Frog





Mr. Froogle ni aku jumpa masa tengah layan movie kat rumah. Selamba aje masuk ke rumah. Sebabkan froogle ni nampak comel, dengan bantuan isteri aku kami pun dengan selamba tangkap froogle ni dan letak terus dlm mini studio...
Shot pun tak banyak... Froogle ni pun makin lama makin hyper. Akhirnya kami pun merelakan ia pergi meninggalkan kami.. Tak apa, next time ada lagi... Lepas ni aku nak cari lagi froogle ni... ... Apa pun. Enjoy dulu gambar-gambar yang tak seberapa ni... By the way, gambar ke-2 tu kaler froogle yang ori...


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net