...Langkawi - Island in The Sun...

By: Fendy Ria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 17-Jan-2007 14:43 Email | Share | | Bookmark
If I Can Fly.....





Arghh... 3,4 hari ni rasa malas nak kerja. Lama sangat kot kerja di tempat yang sama. Otak pun dah tak boleh nak generate idea dengan cemerlang. Nak kena cari kerja tempat lain pulak kot....


Sunday, 14-Jan-2007 07:58 Email | Share | | Bookmark
Hujung Minggu....





Hari ahad yang menarik tapi tak tau nak buat apa. Buat laundry n lekat tengok tv saja.... Nak keluar malas pulak.. Tapi cuaca kat luar amat la elok sesangat nak ambik gambar. Ingat nak ambik gambar kat telaga tujuh, tapi member kasi tau ada orang meninggal semalam terjatuh di tingkat atas telaga tujuh.. Huhuhu.. takut plak nak p sana . 4 tahun kerja kat langkawi dan ini mangsa yg ke-3 dan mereka adalah arab.. Siapa p bercuti ke lgkw dan p telaga tujuh, berhati-hati..... tempat tu keras.. sebab banyak batu....

Layankan je dulu gambar hujan tu dengan buih atas air tu....


Wednesday, 10-Jan-2007 14:09 Email | Share | | Bookmark
Lepak-lepak ambik gambar...

 
 




Cabut awal dari kerja hari ni. Tengok cuaca menarik, rasa rugi plak tak keluar pergi ambik gambar... Ok juga ada member nak ikut sekali, ada la juga geng menyembang smentara nak tunggu golden time ni.... Kalau la pindah kerja dari langkawi ni, pemandangan sebegini akan ku rindui....


Monday, 8-Jan-2007 12:23 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan Tepi Laut.....





Dah lama tak keluar ambik gambar... Lagipun 3,4 hari ni cuaca mendung di tambah dengan hujan yang mencurah-curah pula. Nasib baik hari ni, last minute cuaca menjadi cerah. Dapat la pi keluar ambik gambar....


Thursday, 4-Jan-2007 15:00 Email | Share | | Bookmark
Duuuurrrrr.............





Kerja Kerja kerja.... Bila la nak pergi long holiday lagi...
Anyway, selamat tahun baru kepada semua.. Azam tahun lepas dah tercapai ka....


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net