...Langkawi - Island in The Sun...

By: Fendy Ria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 20-Jun-2006 13:05 Email | Share | | Bookmark
Aku Yang Bercuti Panjang....

Ayu Safura Menjadi Peneman Setia Ax
Aku, Isteriku, Fotografer ku dan Pengapit Ku

Isteriku, Aku, Fotografer Ku dan Pengapit Ku....


Cik Ayu Safura dengan Ax. Pengapit aku yang pantang nampak kamera...

Akhirnya aku pulang dari cuti panjang (Cuti Kahwin). Secara rasminya aku telah menjadi suami kepada seorang insan yang ku sayangi yang telah berada bersama ku selama tujuh tahun(walaupun duduk berjauhan). Anyway, ribuan terima kasih pada pengapit ku Hafizi yang berusaha lap peluh aku atas pelamin, betulkan tengkolok aku dan bermacam lagilah, axcad yang terbaring, terduduk, terlentang dan pelbagai pose dlm usaha nak amik gambar kahwin aku dan jugak Ayu Safura yang bersusah payah datang ke majlis kahwin ku di Sibu. Pastu kena ambik gambar pulak..

Untuk Majlis perkahwinan ku di Selangor pulak, Ribuan terima kasih tak terhingga kepada
Custom Picture Team yang telah berusaha bersungguh-sungguh merakamkan detik-detik bersejarah ku ini. Macam-macam aksi ada masa itu.. Terharu aku tengok team work korang. You all guys really great. Sorry I couldn't make it for the last TT session at CKT. Don't worry guys, we're going to have another bbq session again at my home.... How soon?? I don't know...

Siapa itu custom picture team.. Lawat la FP diaorang http://custompicture.fotopages.com/ . Trust me, you'll never regret to have them as your photographer...

Last sekali, terima kasih yang tak terhingga pada kedua-dua belah family ku, ahli keluarga ku yang bersusahdan juga sahabat-sahabat yang sudi meluangkan masa diaorang membantu dan hadir ke majlis kahwin ku. Sorry la, hari tu tak sempat nak ucap ribuan terima kasih. Sini pun boleh lah... You know who you are...


======================================================================


Tuesday, 30-May-2006 15:29 Email | Share | | Bookmark
Edisi Cuti Sekolah....





Quote:
Bercuti lagi........


Tuesday, 16-May-2006 15:07 Email | Share | | Bookmark
Senja Ku Senja Mu Jua...

 
 
 
View all 6 photos...






Gambar senja di sekitar pekan kuah... Sebelum memulakan aktiviti Ligh Trail fotografi... .. Stengah Gambar terlalu orange sebab guna White Balance - High Tungsten mode . ...

Quote:
Istana tu adalah Hotel Bella Vista yang satu ketika dulu di panggil Tiara Hotel


======================================================================


Sunday, 14-May-2006 16:34 Email | Share | | Bookmark
My Light Not So Thrill...

 
 
 
View all 4 photos...








Light Trail Yang Tak Thrill dari ku..... Geng Borakphoto yang lain jangan lupa nak update with ur stunning light trail photo......


Wednesday, 10-May-2006 16:10 Email | Share | | Bookmark
BORAKPhoto - Our Next Task



Next BorakPhoto assignment

LIGHT TRAIL

Dateline: May 15th, 2006 (Monday)
Time: 1PM (UK), 8PM (Msia)

* For further details, visit BORAKPhoto FP


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net