...Langkawi - Island in The Sun...


My name: Fendy Ria
My Fotopage: http://jemster.fotopages.com/
About me: Aku hanyalah seOrang Nelayan di Lautan. Mencari Ikan dari rumah dengan hanya hanya menggunkan internet yg di bekalkan oleh TMnet.. Tapi kengkadang boring tangkap ikan, aku keluar menangkap gambar..... Bila dah boring tangkap gambar, balik melelapkan mata...
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: Pakai Buang
Canon
Friends:
LyNN MuMMy NiNi
Latest entry:After 3 years.. im back...
hahaha.. gara-gara lupa password.. View this Fotopage entry
Mr Ein twenty twenty
Latest entry:BERPINDAH
PERHATIAN Sukacita dimaklumkan saya telah berpindah ke http://mr-ein.blogspot.com/. namun begitu segala kandungan didalam fotopages ini akan kekal sebagai kenangan masa-masa lalu 8-) Apapun terima kasih kerana melawat..jika masih berminat sila melawat alamat diatas. sekian, terima kasih mr.ein (29-4-2010) View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
Muhaimi Bin Kijan
Latest entry:FiRaS (a MoNTH)
FiRaS (a MoNTH) dah sebulan dah firas, kejap ajer masa berlalu... moga sihat2 selalu.. View this Fotopage entry
FiRaS
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
ct ayusafura muzamil
Latest entry:raya 2009
View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Natasha Azim
Latest entry:liburan [part III]
........................................................................................................................................... Radin Aminurasyid : tq!selamat berpuasa.. FarEast : thanx..tu la!liburan lama sgt.will be back soon! Mademoiselle Ayu : tah la eikh.nasib dia tak buat peace! ;p Faris Fakri : bole!bole!jom!next year.. ;p aie : beeessssssssttt! View this Fotopage entry
Shafira Rafi
Latest entry:Shafira & Faizan
View this Fotopage entry
Pengayuh Beskal
Latest entry:Salam Aidilfitri @ DP Lewek Champion.
tak semua ada dlm pic nie yg lain dah g galley makan!! Special raya meals: Rusa Rendang, Udg Galah, Satay Arnab, Ikan patin bakar...n etc tapi takleh kalah makan ketupan cicah daging rendang di kampung....huhuhuhu : ( wha to do. Salam Aidilfitri for All....Drive carefully ya!!! View this Fotopage entry
Alynn Saripuddin
Latest entry:Masjid Assyafaah, Singapore
Dear everyone, The last time I set foot on this very fotopage was in October 2008! Yes, ages ago. I am back though. Hope you enjoy my shots of Masjid Assyafaah, which I took during my visit to Singapore. It is a magnificent Masjid and I was amazed with the overall ambience. Lucky me, it was noon and the light couldn't have been more perfect. I also love the way the architect interprets the Masjid image. Definitely a must-visit. Salam. -alynn- View this Fotopage entry
Interior of Masjid Assyafaah
dusyum dusyum
Latest entry:Ayam Beg?
View this Fotopage entry
raZan raiHAn
Latest entry:...
kt qimie's reception. walaupun sy lama tak apdet fp tp kami ttp berhubung lg :) View this Fotopage entry
ayu n me
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
af harun
Latest entry:snow 09
it was snowing that day and i didnt go to work. View this Fotopage entry
Mademoiselle Ayu
Latest entry:Abg Apai's Surprise Birthday Party
p.s: Everything was great. People, foods, place. Big thanks to yoyo for hosting such a great event :horay:. Happy birthday bro!! :ty_ty: View this Fotopage entry
Abah Ummi
Latest entry:2009.Ghazi.Benjoi's
Welcoming 2009 Foahh..how 2008 just fly by? Nothing much exciting in year 2008..Apart from the beautiful memory of Ghazi's doing. I was hoping 2009 will b the year..ohhh..ehehe..hopefully Insya Allah~A lot of great thing will happen..I will have the positive attitude towards everything and things will getting muchier better-est..huhu Dengan Izin Allah.. Ghazi He is already in his 1 year and 8 months of his beautiful life..yup..still no sign of adik..sedang sgt manja..Getting cleverest each day, his ... View this Fotopage entry
ghazi n moi
deqno usop
Latest entry:officially close
To all visitor...I'm OFFICIALLY CLOSED my FOTOPAGES. If u want to see my picture please add me at FACEBOOK, search on my email deqnousop[at]gmail[dot]com or visit to http://classiquemoment[dot]blogspot[dot]com TQVM kerana sudi singgah melihat fotolog sy :) View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
razmin razak
Latest entry:Mari Belajar Berjalan Bersama Raniya
Well, she's one year and 2 months already. So, she has somewhat mastered the art of walking, ala-ala budak kecik. At first, there is the occasional 'accidents' where she would bump into the sofa, or trip over her toys. Nothing serious. She also at first, familiarize with the art of standing up with holding items in her hand, for example...controller TV, handphone mama, the occasional habuk yang dijumpai bawah carpet and also her botol susu. But then, she has learn to control the art of walking plus h... View this Fotopage entry
Full Speed Ahead
Ax Rafar
Latest entry:selamat tinggal fotopages...selamat tinggal axcad74.fotopages.co
selamat tinggal dunia yang pebuh warna warni...dunia yang kenalkan aku dgn gang2 camera..kenalkan aku apa tu shuter apa tu aperture...dah sampai masa aku berundur terus dari sini... fotopages hampir 3 tahun aku ngan kau...3 tahun org kenal aku ngan nama ax....apapun selamat tinggal juga pada suma rakan2 di fotopages...yang masih sudi menjengah web saya nie walaupun saya lama tak upload.... kepada yang masih mencari saya...teruskan la mencari saya di rumah baru saya...jangan biarkan persahabata... View this Fotopage entry
selamat tinggal fotopages
uMIe n YaZiD n AEiMAn n UmAR
Latest entry:Edisi Raya 2008
View this Fotopage entry
Hafizudin Mohd Safar personal fotopages
Latest entry:Mima & Ehsan | Jejawi, Perlis
Mohd Ihsan Afees Radzi & NurHamima Iswati Datuk Ishak ... sory folks. bz with something. just uploading this 1 piece of pix to let everyone knows that they are nither single not available hehe! Both were my junior at Derma Sekendery Skool. All the very besh wishes from me, old friends. harummanis@gmail.com 012-5389031 View this Fotopage entry
Ayu & Edment
ana ferana
Latest entry::: roti Tisu ::
i love roti tisu View this Fotopage entry
ALFIAN MESEBAH aka FIO
Latest entry:The truth is out there..
..somewhere in Pahang 8-) View this Fotopage entry
yantie zulkifli
Latest entry:one down~~
sape sangka dia akan tunang dulu....the loudest of all...Ina :-D Selamat Bertunang Shazlina Shaharudin & Rizal!!! We were there...sadly tak cukup korum...adik besar takde... (entry ini awal dari zurai sebab dia nak edit dulu la mende la hahahaha) View this Fotopage entry
Intan Maria Mazna Ahmad
Latest entry:sayonara...
dear to my beloved viewer of intanmaria FP Maybe saya dah kurang upload kat sini. Now ni, banyak ke Friendster and Face Book See you there, www.friendster.com/intanmaria http://www.facebook.com/profile.php?id=1032410622 View this Fotopage entry
atiqahidayu abdmajid
Latest entry:Marsha Milan Londoh - I'm Back !
Hello fotopages fan ! I am here again. View this Fotopage entry
Elis Rahman
Latest entry:LIMA part 2
On the second day after breakfast, I ngan emmy ada agenda kami iaitu nak pi jumpa dr. sheikh lagi View this Fotopage entry
Jon Joe
Latest entry:kampungku
hehehe ni bukan kat kg akupun ni klat mane ni tawang bachok ni hehehe tak tau aku nak letak tajuk pe aku letak je kg ku hehehe LOL LOL LOL View this Fotopage entry
4
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
ida rahim
Latest entry:daffodils
this picture was taken last year in march. for me daffodils signify spring. today when i went running, there are already a lot of daffodils blooming. is it already spring? yeay! View this Fotopage entry
one fine day
Med RHS
Latest entry:Berpindah
Assalamualaikum dan Hi kwn²~ Med dah berpindah rumah ke FB/Google+/Twitter dan Blogspot. Sila la add yer. Blog: http://fotobelogmed.blogspot.com -Med- View this Fotopage entry
Safri aka matsap
rahimi adnan
Latest entry:after a year upload : hate my company make me as a corporate rbt
selamat belated raya haji.. setahun gak eh tak load gambar.. aiseh...kilija kilija hate my company make me as a corporate robot. damn my government make my country as a sampah.. View this Fotopage entry
wan kamarul afandi
Latest entry:hasifah & husairi, Majlis Persandingan, 15 Disember 2007
View this Fotopage entry
Nurneekman Sulaiman
Latest entry:Congratulation to Bro Asmady....
Tahniah kerana hajat nak bukak studio telahpun berjaya..... LOL Semoga semakin maju dan terus maju..... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Isteri ku yang tersayang....
xXl rinaKeiko lXx
Latest entry:suatu petang...
View this Fotopage entry
papan zz
Latest entry:how it's made
Artwork di bawah ni dihasilkan 100% menggunakan Photoshop. Required no drawing skill. Tutorial akan menyusul kemudian. http://www.papanzz.com View this Fotopage entry
Muhammad Najib Abdul Mukthi
Latest entry:Not anymore here ... I guess .. But ..
I've been blogging! ... you could see more at http://jeebsion.com View this Fotopage entry
super is nab
Latest entry:picspam!
old, random photos newly scanned. cameras used: olympus om-10, konica pop, 3frame lomo View this Fotopage entry
lps tu biaq pi la aku nak buat muka apa pon buekkk ahaha
abdhakamabdah abdullah
Latest entry:My Fotopage....R.I.P.
Dear all.... This would be my last entry here. For almost one year, you all have been sharing opinion with me and I will treasure those moment. I will be with Flickr now at http://www.flickr.com/photos/abdhakamabdah/ All the best. Wassalam. View this Fotopage entry
suhaimi mat salleh
Latest entry:comel!
adik nie comel gila..amik candid time wedding client last week :D © www.suhaimisalleh.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.suhaimisalleh.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
Muhammad Firdaus Radzi
Latest entry:Si Budak 3 ekor
Budak2 nakal kt umah aku skang ni...ari2 balik keje nak ajak main2 ngan diorang... :-D View this Fotopage entry
kacau je keta tu...
abgbotak yg sepi
Latest entry:sekitar hari pengisytiharan dr botak
perut tgh kembung and lapar and ngantuk.... so terima je la ye... photos by mamud edited by abgbotak View this Fotopage entry
Ariff Rashid
Latest entry:Heads up people
Sorry for the very long silence guys, I have moved to http://www.flickr.com/photos/arep/(HERE) View this Fotopage entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
Azli Jamil
Latest entry:FAREWELL....
Dear all, This is my last posting on fotopages. I hope you have enjoyed what this passionate amateur photographer has shown... Thank you so much again for the time and the effort you have taken for each visit and each comment I will treasure always... If I have offended any of you with my honesty, I apologize... I hope all of you will continue to challenge yourself. Be confident and proud of your vision. Be ready to comment without fear or favor in the spirit of sharing of thoughts and ideas. Stop labeli... View this Fotopage entry
A TREASURED FRIEND NAMED LIAM...
Yana Bestari
Latest entry:Pengumumang
Akmaliyana@ygonjeng mengumumumangkang Slamak tinggai tensichronic.fotopages.com :-D I'll no longer tepek pictures here.Tepek kat tempat lain pulak. Pengomen/Pelawat setia lah jugak -mommy (the one who never failed to b there) -bokbongs (pun sama hehe,,the one who always there,,,kehkeh) -njy (humpty dumpty sat on the wall..) -baruang (sempai idola kohkohkoh batuk) timaseh ler bebanyak. eh baru perasan.Dalam list kat atas tu semua lelaki except mommy.huhu.. to others,thank U very much e... View this Fotopage entry
terimala gambar dari jarak dekat
fATin fleur
Latest entry:Exam Fever~!
Yeahhhh! As stated by the title.. It's Exam Week!! I got the English Language paper and Basic French paper on the same day!! Helllll~ I ate nothing but chocolate~!! :-S :-( View this Fotopage entry
Lisa Edora
Latest entry:Mandi² @ Panching Kuantan
Hujung baru ni dapat la lisa lepaskan rindu kat buah hati lisa .. ajak kengkawan ramai² gi mandi kat air terjun Panching Kuantan .. Ramai la jugak join .. terlepas rasa berat dan penat kerja sekali sekala beriadah ni .. tapi masa lisa upload gambar ni lisa tumpang komputer faiz .. so curi skit la gambar dari camera dia .. dari camera lisa lagi banyak gambar tapi masa menumpang komputer dia ni lisa tak bawak laptop .. so ini jer la yang dapat dikongsikan kenangan manis lisa ni .. View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
slepyfrogSTUDIO wedding photographer
Latest entry:*_*
email: ds@dasheela.com 012 620 98 11 @copyrightdasheela.com View this Fotopage entry
iena fadly
Latest entry::: Majlis Cukur Jambul Ahmad Rizque Iskandar ::
:-D :-D :-D Setelah sekian lamanya..huhu..sorry bebanyak kengkawan coz dah lama bersawang fp ni..dgn rasa rajin yg sedikit ini, aku hapdet entry baru.. :-D Majlis Cukur Jambul di PD (anak buah kesayangan member aku IKA) yg kiut miut ni Ahmad Rizque Iskandar bin Ahmad Redhuan...Thanks byk2 buat mummy&daddy rizque & seluruh family yg terlibat.. ;-) :-D View this Fotopage entry
oto otobot
Latest entry:Plus Office : Option 1
©opy®ight art of 3D visualization ©2007. All Rights Reserved. :groucho: View this Fotopage entry
lou parasite
Latest entry:Kerusi Hatiku Menyepi
Mood aku tak datang2 lg.....malas nak upload...menciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..!!! :-( :P View this Fotopage entry
izhal abdul halin
Latest entry:Ija kawin & Ilm lahir
2.5.2017, 11.08am: Updated 29.5.2009, 8.30pm: Majlis akad nikah antara Afiza 30.5.2009, 5.15am: Fara selamat melahirkan Ilm di hospital Serdang 30.5.2009, 12pm-4pm: Majlis persandingan Afiza (tak de gambar) Alhamdulillah semuanya selamat... Enjoy!!! Fig 8: Mak Cak (Allayarhamah) Fig 9: Ilm lahir Fig 10: Ilm bin Izhal Fig 11: Nadiah Farhanah binti Alfian Fig 12: Tok Wan & Emir Fig 13: Shahmir, Haziq & Shahril Fig 14: Tok Mak, Tok Ayah, Fara Fig 15: Kak Ani, Asfar... View this Fotopage entry
FarEast PhotoWorld
Latest entry:++ Perhatian ++
sy minta maaf sempena ari raya nie ... fotopages ini dah berpindah ke link (http://canonshooter.fotopages.com/) atas sebab2 tertentu ... dgn ini, fotopages ini akan ditutup secara official dan akan diupdate sumer tentang diri saya pd fotopages baru saya ... segala kesulitan amat dikesali dan akan diperbaiki selepas ini ... maaf lagi sekali View this Fotopage entry
helmy emran
Latest entry:new site
dear visitors, i've got new place to play with my pictures dan text. please proceed to this url to enjoy and share your opinion; http://helmyemran.com thanks for coming and selamat hari raya. maaf zahir batin.:-D View this Fotopage entry
lalalaallala.. dinda.. kanda... burung pun turut menyanyi
Damnbored Cute
Latest entry:Perhentian is a name that never will be forgotten...
: it's was a fantastic n wonderful vacation... eventho it's been a week SINCE i got back from the isle of paradise.. the scenarIES in my mind ARE still fresh...and THE smells of the ocean... the sound of the waves rushING to shore... ARE still playing on my mind.. View this Fotopage entry
the whole gang.. chilling at long beach
alhaq redtarantula
Latest entry:Rayalah...
kepada semua rakan-rakan fotopages sekalian: Ikwan, jza, odows, fendi ria, dasella, suhaimi mat salleh, najib, sauqi, Alynn Saripuddin, Ratmawati Haji Sabil Medusa, fuad, ax, azli jamil, tok janggot, minmolek77, photoseekers, afizaem, mfouzi, Meor J, sudir-man, Firr Budi, Zai KuLiM, Adhila PicStop, Polaris Rahman, C Normin Bakri, Yusdi Hassan, Kinokuniya Photography, zalhilmy, nurul anwar, mominzin photography, zam jas n arif, Dee padee, Eura Creations, Ila Md Jamil, yaa adik, zura aizura, Miza n Cipun... View this Fotopage entry
Mohd Noor Faizal Mohd Darus
Latest entry:Silhouette
masa ni aku kat tepi highway antara Ampang ke Hulu Langat. tengah tengok sunset.. aku ngan tunang aku masa tu. dia dengan sukarelanya jadi model aku.. wah wah wak ka ka ;-) att: aku dahtukar dah tredmark aku View this Fotopage entry
nor nor
Latest entry:Ihsan dari Aflah.
thanks aflah..gambo masa honeymoon dia nway, SELAMAT..PENGANTIN BARU... View this Fotopage entry
cOOl kan? mat cool...
ijad ijad
Latest entry:Fadzrun & Azlina @ MegaView
View this Fotopage entry
yummy..
Syed Imran
View this Fotopage latest entry
hairi abdullah
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016